Activiteiten

Familieopstellingen (nu ook: opleiding)

 

Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privéleven. We nemen patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren.

Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden en geschiedenis. In zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat een paar simpele regels worden geschonden.

Met behulp van familie- en organisatieopstellingen kan inzicht worden gekregen en een beweging worden ingezet naar het oplossen van problemen en doorbreken van patronen.

Periodiek houden we dagen die in het teken staan van een thema dat aandacht nodig heeft en combineren we Opstellingenwerk met Sjamanisme.

De volgende thema-avonden Herstel van de Koning en Heling van de Vrouwenlijn worden opnieuw gepland. De volgende opstellingenavond wordt gepland, de volgende opstellingendagen zijn op 30 juli en 3 september. Meer informatie over Familieopstellingen. Voor meer informatie over de opleiding: http://www.vincentnijman.nl/de-weg-naar-jezelf/

Heling van de Ziel

Kyoto Systemic Soul Retrieval® 

Op deze helende dagen combineren we Opstellingenwerk met Sjamanisme. Door traumatische of “overweldigende” ervaringen splitsen we ons op. Dit kunnen ook ogenschijnlijk onbeduidende ervaringen zijn. Afsplitsen doen we tot op zielsniveau. Een deel van de ziel splitst zich af en vertrekt naar veiliger oorden. Doordat we stukken van onze essentie missen treden symptomen op als krachtverlies, ziekte, het leven (deels) niet kunnen nemen, etc. Deze dag gaan we voor iedere deelnemer delen onderzoeken die zich hebben afgesplitst en op dat moment klaar zijn om terug te komen om zo weer heler te worden. Dit zijn verrassende, magische dagen.

De volgende Heling van de Ziel dagen zijn op 24 juli (mannen) en 1 augustus. Meer informatie over  Heling van de Ziel.

Workshops Tafelopstellingen

Werken met opstellingen is een mooie manier om inzicht te krijgen in de onderliggende dynamiek van een probleem bij een client en krachtig instrument om diepgaande verandering teweeg te brengen. Met Tafelopstellingen als werkvorm maak je gebruik van een vraaggesprek aan tafel en zet je allerlei materialen in voor diagnostiek en verandering.

Tijdens de workshop leer je de basis van deze techniek. We gaan kort in op theorie van Familieopstellingen; we gaan aan de slag met wat een tafelopstelling is, de structuur en eventuele vervolgstappen; je gaat zelf aan de slag met het ondergaan en begeleiden van een tafelopstelling. De workshop is bestemd voor mensen die bekend zijn met familieopstellingen. Deze wordt ook georganiseerd voor professionals/teams op aanvraag.  Meer informatie vind je hier.

Deze workshop wordt momenteel op aanvraag verzorgd. Nieuwe data voor 2021 worden binnenkort gepland. Informeer naar de mogelijkheden.

Healing Circle

De Healing Circle is een bijzonder krachtige plek van heling en bescherming die periodiek gemaakt wordt voor diegenen die het op dat moment nodig hebben. Op aangegeven data is de cirkel open tussen 12:00 en 16:00. Wil je hier gebruik van maken dan kan dat door hiervoor naar het LCSW te komen op een tijdstip dat jou uitkomt. Een sessie heeft geen vaste duur en kan 5 tot 20 minuten in beslag nemen. Aanmelden hoeft niet (wel is het fijn als je aangeeft dat je komt door “gaan” in het Facebook evenement te selecteren) en om geven in nemen in balans te brengen laten we het aan jou over wat je meebrengt voor ons en/of de cirkel.

Als je komt is het goed om vooraf een intentie neer te zetten voor wat je in de cirkel wilt halen en je kunt eventueel een voorwerp meenemen om op te laden in de cirkel.

Mocht je (of iemand die je kent die het nodig heeft) er niet fysiek bij kunnen zijn en wel mee willen liften op de kracht en heling van de cirkel  stuur een mailtje (of selecteer dan dat je geïnteresseerd bent in het Facebook evenement). Dan krijgt je naam (of die van iemand die het kan gebruiken) een plek in de cirkel.

De volgende cirkel wordt gepland.

Mediumschap Demonstratie

Op een laagdrempelige manier kun je op deze middag of avond kennismaken met mediumschap. Voor de groep wordt op een liefdevolle manier contact met overleden dierbaren gemaakt en krijgt hun boodschap een stem.

Er is plaats voor 6-8 bezoekers. Inloop een half uur voor aanvang, duur van de bijeenkomst ongeveer 2 uur..

Meer informatie en aanmelden: info@lcsw.nl

De eerstvolgende bijeenkomst van vrijdag 16 juli is helaas geannuleerd.
Er volgen binnenkort meer data. 

Open Dag – 13 maart 2022 

 

Op deze zonnige middag kun je kennismaken met

– opstellingen
– mediumschap
– edelstenen (draken en orgonites)
– opleiding opstellingen/sjamanisme/mediumschap

 

Je kunt je ter plaatse aanmelden voor de volgende onderdelen:
– demo opstelling ‘plek’ (13:15-13:45 uur)
– demo opstelling ‘vrouwenlijn’ (14:15-14:45 uur)
– demo opstelling ‘mannenlijn’ (15:15-15:45 uur)
– demo tafelopstelling (16:15-16:45 uur)
– 1-op-1 reading (20 min – intekenen bij binnenkomst)
– 1-op-1 mediumschap (20 min – intekenen bij binnenkomst)

En tussendoor kun je bij Charlotte terecht voor bijzondere edelsteen draken en mooie orgonites en de boodschap die de edelstenen voor je hebben, een lekker wierookje, een leuke ketting of mooie pendel staan ook voor je klaar.
Tot dan! Team LCSW

Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Aanmelden: vooraf niet noodzakelijk, wel prettig (info@lcsw.nl)
Bijdrage: geen 

Overige activiteiten en gasttrainers

Regelmatig worden ook de volgende activiteiten in het LCSW georganiseerd:

  • Stiltedagen
  • Ademdagen
  • Mannencirkels
  • Mindfulness
  • Diverse workshops

En diverse activiteiten door gasttrainers.

Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan de maandelijkse evenementen nieuwsbrief aan op: info@lcsw.nl. Al onze evenementen zijn ook op Facebook te vinden (www.facebook.com/landelijkcentrumspiritueelwerk).