Activiteiten

Familieopstellingen

Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privéleven. We nemen patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren.

Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden en geschiedenis. In zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat een paar simpele regels worden geschonden.

Met behulp van familie- en organisatieopstellingen kan inzicht worden gekregen en een beweging worden ingezet naar het oplossen van problemen en doorbreken van patronen.

De eerstvolgende avond is op 19 juni. De volgende opstellingendagen op 26 mei en 23 juni. Meer informatie vind je hier.

Workshops Tafelopstellingen

Werken met opstellingen is een mooie manier om inzicht te krijgen in de onderliggende dynamiek van een probleem bij een client en krachtig instrument om diepgaande verandering teweeg te brengen. Met Tafelopstellingen als werkvorm maak je gebruik van een vraaggesprek aan tafel en zet je allerlei materialen in voor diagnostiek en verandering.

Tijdens de workshop leer je de basis van deze techniek. We gaan kort in op theorie van Familieopstellingen; we gaan aan de slag met wat een tafelopstelling is, de structuur en eventuele vervolgstappen; je gaat zelf aan de slag met het ondergaan en begeleiden van een tafelopstelling.

De eerstvolgende workshops zijn op 24 mei en 21 juni. Meer informatie vind je hier.

Mediumschap Demonstratie

Op een laagdrempelige manier kun je op deze avond kennismaken met mediumschap. Voor de groep maak ik op een liefdevolle manier contact met overleden dierbaren en geef hun boodschap een stem.

Er is plaats voor 6 tot 10 personen. Op een avond worden er ongeveer 3 à 4 contacten gemaakt. De avond start om 20:00 uur en eindigt rond 22:00 uur.

Meer informatie en aanmelden: 085-1305698 of info@lcsw.nl

De eerstvolgende bijeenkomsten is op 21 mei.

Rond de Tafel

Deze ochtend is ervoor bedoeld om met elkaar te delen en te inspireren. Onder het genot van een kop koffie of thee, buigen we ons over het thema van deze dag. Thema’s die bijvoorbeeld voorbij komen zijn: spiritualiteit, omgaan met hooggevoelige kinderen en stiefouderschap.

We starten om 9:30 en eindigen om 12:00 uur.

Interesse? Bel: 085-1305698. Mailen kan natuurlijk ook: info@lcsw.nl.

 

De eerstvolgende bijeenkomst wordt gepland.

Overige activiteiten en gasttrainers

Regelmatig worden ook de volgende activiteiten in het LCSW georganiseerd:

  • Stiltedagen
  • Ademdagen
  • Mannencirkels
  • Mindfulness
  • Diverse workshops

En diverse activiteiten door gasttrainers.

Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan de maandelijkse evenementen nieuwsbrief aan op: info@lcsw.nl. Al onze evenementen zijn ook op Facebook te vinden (www.facebook.com/landelijkcentrumspiritueelwerk).