Activiteiten

Familieopstellingen (nu ook: opleiding)

 

Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privéleven. We nemen patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren.

Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden en geschiedenis. In zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat een paar simpele regels worden geschonden.

Met behulp van familie- en organisatieopstellingen kan inzicht worden gekregen en een beweging worden ingezet naar het oplossen van problemen en doorbreken van patronen.

Periodiek houden we dagen die in het teken staan van een thema dat aandacht nodig heeft en combineren we Opstellingenwerk met Sjamanisme.

Heling van de Ziel

Kyoto Systemic Soul Retrieval® 

Op deze helende dagen combineren we Opstellingenwerk met Sjamanisme. Door traumatische of “overweldigende” ervaringen splitsen we ons op. Dit kunnen ook ogenschijnlijk onbeduidende ervaringen zijn. Afsplitsen doen we tot op zielsniveau. Een deel van de ziel splitst zich af en vertrekt naar veiliger oorden. Doordat we stukken van onze essentie missen treden symptomen op als krachtverlies, ziekte, het leven (deels) niet kunnen nemen, etc. Deze dag gaan we voor iedere deelnemer delen onderzoeken die zich hebben afgesplitst en op dat moment klaar zijn om terug te komen om zo weer heler te worden. Dit zijn verrassende, magische dagen.

Go with the Flow

Jij & energie 

Ben jij ook zo benieuwd naar energie? Hoe energie voor jou kan werken in plaats van dat je erop leegloopt?
In deze opleiding ga je ontdekken hoe jij energie ervaart. Hoe je voor jouw energie kunt zorgen en de energie van de ander bij hen mag laten. Je zult dan merken dat je minder moe bent en meer energie krijgt…
De opleiding telt 7 dagen, om de week zien we elkaar. De groep is max 6 personen.

De opleiding staat gepland op verschillende dagen; groep Lelie start op zondag 10 oktober. Groep Roos start op zaterdag 29 januari 2022. Groep Dahlia start op zondag 8 mei 2022. Voor meer informatie zie www.merelkruize.nl

Connected Circle

Een avond of middag waar verbinding centraal staat. Verbinding met jezelf, met elkaar en met de ongeziene wereld. We gaan oefeningen aan de hand van kleuren doen. Iedere kleur heeft zijn eigen energie.

Wat kun je verwachten:

  • kleine groep (max 6 deelnemers)
  • zelf ervaren hoe verschillend elke kleur voelt
  • de unieke groepsenergie ontdekken
  • Liek Schilder & Merel Kruize verzorgen ontmoetingen met jullie dierbaren uit de ongeziene wereld
  • inspirerende plek

De volgende Connected Circle staat gepland op zondag 16 januari 2022 (14:30-17:00 uur).
Voor meer informatie zie www.liekschilder.nl en www.merelkruize.nl
Aanmelden via info@merelkruize.nl

Workshops Tafelopstellingen

Werken met opstellingen is een mooie manier om inzicht te krijgen in de onderliggende dynamiek van een probleem bij een client en krachtig instrument om diepgaande verandering teweeg te brengen. Met Tafelopstellingen als werkvorm maak je gebruik van een vraaggesprek aan tafel en zet je allerlei materialen in voor diagnostiek en verandering.

Tijdens de workshop leer je de basis van deze techniek. We gaan kort in op theorie van Familieopstellingen; we gaan aan de slag met wat een tafelopstelling is, de structuur en eventuele vervolgstappen; je gaat zelf aan de slag met het ondergaan en begeleiden van een tafelopstelling. De workshop is bestemd voor mensen die bekend zijn met familieopstellingen. Deze wordt ook georganiseerd voor professionals/teams op aanvraag.  Meer informatie vind je hier.

Healing Circle

De Healing Circle is een bijzonder krachtige plek van heling en bescherming die periodiek gemaakt wordt voor diegenen die het op dat moment nodig hebben. Op aangegeven data is de cirkel open tussen 12:00 en 16:00. Wil je hier gebruik van maken dan kan dat door hiervoor naar het LCSW te komen op een tijdstip dat jou uitkomt. Een sessie heeft geen vaste duur en kan 5 tot 20 minuten in beslag nemen. Aanmelden hoeft niet (wel is het fijn als je aangeeft dat je komt door “gaan” in het Facebook evenement te selecteren) en om geven in nemen in balans te brengen laten we het aan jou over wat je meebrengt voor ons en/of de cirkel.

Als je komt is het goed om vooraf een intentie neer te zetten voor wat je in de cirkel wilt halen en je kunt eventueel een voorwerp meenemen om op te laden in de cirkel.

Mocht je (of iemand die je kent die het nodig heeft) er niet fysiek bij kunnen zijn en wel mee willen liften op de kracht en heling van de cirkel  stuur een mailtje (of selecteer dan dat je geïnteresseerd bent in het Facebook evenement). Dan krijgt je naam (of die van iemand die het kan gebruiken) een plek in de cirkel.

Overige activiteiten en gasttrainers

Regelmatig worden ook de volgende activiteiten in het LCSW georganiseerd:

  • Stiltedagen
  • Ademdagen
  • Mannencirkels
  • Mindfulness
  • Diverse workshops

En diverse activiteiten door gasttrainers.

Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan de maandelijkse evenementen nieuwsbrief aan op: info@lcsw.nl. Al onze evenementen zijn ook op Facebook te vinden (www.facebook.com/landelijkcentrumspiritueelwerk).