Over ons

Over ons

Het LCSW is opgericht vanuit een combinatie van systemisch werk en mediumschap. Voor ons dekt “Spiritueel Werk” als verzamelnaam de lading van wat we uitdragen en aanbieden. Het staat synoniem voor holistisch kijken naar mensen en organisaties. Met een achtergrond in het bedrijfsleven zijn wij door de wol geverfd. Spiritualiteit is geen “zweverig gedoe”, maar iets heel gewoons. Het gaat onder andere over wat ons verbindt en wat onze drijfveren zijn. Ieder mens is spiritueel, alleen is ieder er in meer of mindere mate bewust mee bezig.

Het LCSW is ontstaan vanuit intuïtie, eenheid en liefdevolle verbinding en draagt dit uit. Wij ondersteunen mensen en organisaties in groei en ontwikkeling, verbinden hen met hun natuur en brengen hen dichterbij hun spirituele zelf en zelfhelende vermogens. Naast haar eigen activiteiten biedt het LCSW ook een platform voor professionals die vanuit hetzelfde gedachtegoed werken.

Vincent Nijman

Ik ben in 1973 geboren in Noord-Holland en ben vader van twee dochters. Gedurende vijf jaar ben ik cadeauvader geweest voor een cadeaudochter en -zoon. 

Mijn interesse voor voortdurend persoonlijke en spirituele ontwikkeling heb ik al van jongs af aan. In 1997 ben ik met Reiki gestart en later heb ik Theta healing ontdekt. Ik heb altijd een interesse in het “energetische en spirituele” gehad, mijn ontwikkeling heeft zich evenredig op aards niveau voorgedaan.

Met een achtergrond in economie en administratie startte ik 1995 een carrière in IT en werkte ik achtereenvolgend bij Compaq, HP, Shell en tenslotte de Gemeente Utrecht. Ik heb veel geleerd in mijn functies als support specialist, projectleider, technisch uitwijk specialist, business continuity manager, calamiteiten manager, liaison, capaciteitsmanager, beleidsadviseur en procesmanager alvorens ik tenslotte als ZZP adviseur voor Business Continuity aan de slag ging o.a. bij ASML. Langzaamaan ontgroeide ik “de techniek” en ontdekte dat mijn echte passie ligt bij werken met mensen, veranderprocessen en verbinding. Mijn gevoeligheid voor energie, verhoudingen en sfeer zijn waardevolle tools bij veranderprocessen.

In 2006 kwam ik in aanraking met NLP. Een bijzondere ervaring, en een feest van herkenning. Dit bracht mijn persoonlijke ontwikkeling nog meer naar een aards niveau en in een enorme stroomversnelling. Ik ben destijds achter elkaar doorgegaan met onder andere een coach opleiding, Systemisch Werk opleidingen, NLP trainers training, Voice Dialogue, lichaamsgericht werk en energetische ontwikkeling. Ik heb in 2010 een eigen coaching/trainingen praktijk opgezet naast mijn “normale” werk en ben regelmatig Familieopstellingenavonden gaan houden, omdat ik ontdekte dat hier mijn kracht ligt. Nu heeft ook mijn sjamanistisch pad zich geopend en combineer ik Opstellingenwerk met Sjamanistisch werk (hieruit is “Heling van de Ziel” en  Kyoto Systemic Soul Retreival® ontstaan www.helingvandeziel.nl).

De 3e pijler van mijn ontwikkeling heeft gelegen op het persoonlijk vlak. Mijn reis in mijn man-zijn, relaties, werken in verschillende culturen, rol als vader en cadeauvader, ervaring met narcisme, tantra, zoon-zijn, trauma werk, sjamanisme, energiewerk, etc. hebben mij heel erg verrijkt.

In 2018 is alles samen gekomen bij het oprichten van het LCSW (Landelijk Centrum voor Spiritueel Werk) in Nieuwegein en het ontwikkelen van “Heling van de Ziel” (Kyoto Systemic Soul Retreival®).

Soms heb ik wel het gevoel dat ik 10 levens in 1 leven leef en mijn pad net pas begint. Ik heb geleerd dat absolute constanten; relativiteit en verandering zijn. Net als ik zelf heb gedaan is het mijn passie om mensen en organisaties weer meer te verbinden met zichzelf en hun (de) natuur. Te helpen bij herstel van balans en (persoonlijk) leiderschap vanuit het hart.

www.vincentnijman.nl | www.helingvandeziel.nl

 Maak ook nader kennis met Vincent door deze Podcast of deze Podcast video opname. 

Merel Kruize

Ik voel mij een gelukkig en gezegend mens. Het leven geeft mij mooie kansen en brengt liefdevolle mensen op mijn pad. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar dat er meer in het leven is dan wij hier op aarde. Bepaalde ‘toevalligheden’ die niet te verklaren zijn. In 2012 ben ik mij gaan verdiepen in hooggevoeligheid, dat was namelijk een feest van herkenning. Naast het lezen van boeken, ben ik ook cursussen gaan volgen op het gebied van bewustwording van alle energieën om ons heen. Doordat ik met mensen in aanraking kwam die hier veel van wisten, ermee werkten, kreeg mijn spiritualiteit ook aandacht. Het delen van mijn ervaringen en mijzelf serieus nemen in dat wat ik ervaarde heeft mij op het pad van mediumschap gebracht. Een opleiding tot medium aan de Academie voor Mediumschap in Naarden heeft naar de weg tot het uitoefenen van dit mooie werk geleid.

Als medium mag ik de brug zijn voor onze overleden dierbaren en hun nabestaanden. Op een liefdevolle manier maak ik contact met de zielenwereld en geef ik hun boodschap een stem. Ik voel mij een bevoorrecht mens dat ik dit mag doen en ga daar dan ook heel respectvol mee om.

www.merelkruize.nl