Tafelopstellingen

Tafelopstellingen

Werken met opstellingen is een mooie manier om inzicht te krijgen in de onderliggende dynamiek van een probleem bij een client en krachtig instrument om diepgaande verandering teweeg te brengen. Met Tafelopstellingen als werkvorm maak je gebruik van een vraaggesprek aan tafel en zet je allerlei materialen in voor diagnostiek en verandering.

Tijdens de workshop leer je de basis van deze techniek. We gaan kort in op theorie van Familieopstellingen; we gaan aan de slag met wat een tafelopstelling is, de structuur en eventuele vervolgstappen; je gaat zelf aan de slag met het ondergaan en begeleiden van een tafelopstelling.

Regelmatig organiseert Vincent Nijman workshops Tafelopstellingen voor iedereen die met mensen werkt, een therapeutische of coach achtergrond heeft.

Vincent is Systemisch en NLP coach en werkt o.a. ook met lichaamsgericht/trauma werk en Sjamanisme.

Prijs: € 150,- (ex. BTW) Inclusief koffie/thee, kleine lunch. De workshop is een dag van 9:30 tot 16:30 en er is plaats voor maximaal 4 deelnemers. Op aanvraag wordt deze dag ook (op individuele basis of team) georganiseerd voor mensen die deze methode beroepsmatig willen inzetten. Aanmelden of meer info: 085-1305698 of info@lcsw.nl.